ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickas det ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta oss snarast om något känns oklart. Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni oss med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig!

 

LEVERANSAVGIFT

Frakt 59 kr. 

 

BETALNING

I dagsläget har vi förskottsbetalning via Swish eller bankgiro.

 

SWISH - Direktbetaling via Swish till nr 123 0516 104 (I Ronström AB)

Betala in beloppet (inklusive moms och frakt) Skriv ditt för- och efternamn samt ordernummer t.ex. Karin Andersson, 123 i meddelandefältet. Ordernumret får du i orderbekräftelsen som skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. 

Din order börjar behandlas när vi mottagit din betalning. 

Läs mer om Swish här: www.getswish.se 

 

BANKGIRO - Betala in beloppet (inklusive moms och frakt) till bankgiro 5104-8270. 

Skriv ditt för- och efternamn samt ordernummer t.ex. Karin Andersson, 123 i meddelandefältet. 

Ordernumret får du i orderbekräftelsen som skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. 

 

Din order börjar behandlas när vi mottagit din betalning. Tänk på att det tar upp till 3 dagar innan betalningen registreras.

 

LEVERANSTID

Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att levererar din beställning så fort som möjligt. Paketet levereras med DHL till ditt närmaste utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

BYTES OCH RETURRÄTT

Fast returfrakt på 69 kr. Du har alltid 14 dagars öppet köp, full bytesrätt och ångerrätt. Alla returer skall vara oanvända och i oskadat skick. Varan får alltså inte vara använd och alla lappar måste sitta kvar. Du är ansvarig för varan tills det att den nått oss.

 

Om du vill byta till en annan storlek så lägg en ny order direkt på vår webshop. Så krediterar vi ditt första köp när returen är åter hos oss. Vid byte bjuder vi ALLTID på frakten av den nya varan. 

 

Ring eller maila oss så får du en förtryckt retursedel. När du fått den fyller du i den bifogade retursedeln som du fått med leveransen.

 

1. Ange gärna returorsak.

2. Tejpa returetiketten över den gamla etiketten på påsen.

3. Lägg retursedeln i påsen med varan/varorna. Låt alla etiketter i plaggen sitta kvar.

4. Tejpa igen förpackningen och tejpa på returfraktsedeln och lämna returen hos närmaste DHL-ombud.

 

DRÖJSMÅL I LEVERANS

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. 

 

EJ UTHÄMTAT PAKET

Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

 

REA/ERBJUDANDEN

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker. Ronström reserverar sig mot eventuell slutförsäljning. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och då kontaktar vi dig via mail.

 

RESERVATIONER

Ronström reserverar sig för slutförsäljning samt att de varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Ronström förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

 

TVIST

Vid eventuell tvist kommer Ronström att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

OM GDPR

Vi på Ronström vill att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med den nya lagstiftningen kallad GDPR (General data protection regulation).

 

Personuppgiftsansvarig är Ronström, Köpmangatan 3, 722 15 Västerås

Vi samlar in, sparar och behandlar personuppgifter om dig för att:

• Du ska kunna genomföra köp samt få dina varor levererade hem till dig

• Möjliggöra kundservice, tex kontakta dig via e-post för att reda ut eventuella problem 

• Kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig

Ronström samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

• Namn

• Adress

• E-postadress

• Telefonnummer

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

I Ronström AB

Köpmangatan 3

722 15 Västerås

Tel: 021-475 15 25

E-post: info@ronstrom.se

Org Nr 556901-0076