Semesterstängt i Västeråsbutiken v 29-30. Det medför lite längre leveranstider!!!

 

Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Frakt tillkommer med 59 kr. Fri frakt öer 1500 kr. Returfrakt 59 kr. Vi levererar i samarbete med DHL. 

Speditorer

Vi skickar varan/varorna inom ca 1–3 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från tillverkaren. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. 
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leverans- och betalsätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik i Västerås när det passar dig. Du kan även välja att reserva en beställning och inom max 3 dagar komma och prova och ev betala i butik.

När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Vårt butik har öppet vardagar mellan kl. 10.00 och 18.00 och lördagar mellan 11.00 och 15.00.